Contact

Ik hoor onwijs graag van je. Wil je me laten weten wat je van mijn blog vindt, heb je vragen of tips of wil je jouw postcards en polaroids delen? Vul dan onderstaand contactformulier in! 🙂

Love to hear from ya!

♥ Annelies

  2 Comments

 • Reply
  Anke Dorenbos
  augustus 18, 2013 at 2:23 pm

  Beste Annelies,
  Wat een inspirerende site heb je! Ik ben momenteel onderzoek aan het doen voor het Spaans verkeersbureau. Ze zijn op zoek naar de beste Nederlandstalige Travel / life style blogs in Nederland. Je schreef voor Travel Next een artikel over onderzoek naar Travel bloggers. Kan je me misschien verder helpen waar ik kan zoeken. Ik kom veel bloggers tegen, maar vind het moeilijk om erachter te komen welke blogs nu echt tot de populairste travel / life style blogs behoren.
  Bedankt voor je hulp en hartelijke groeten,
  Anke Dorenbos

 • Reply
  Annelies Hulshof
  augustus 19, 2013 at 10:00 am

  Hey Anke!

  Wat leuk dat je reageert en bedankt voor je compliment! 😉

  Het is heel moeilijk om een overzicht te vinden van de beste travel of lifestyle blogs. Stedentripper heeft elk jaar de Travvies Awards, die worden uitgereikt aan de beste reiswebsites en blogs.. Ik denk dat je daar wel enigszins inspiratie uit kunt halen: http://www.stedentripper.com/travvies/ Die worden deels door consumenten of lezers gekozen.

  Daarnaast is Eelco Roos Neerlands’ grootste instagrammer en mag je die zeker niet missen als je een bloggersproject zou doen voor het Spaans Verkeersbureau. (Ook is in dat geval dit blog over Vlaanderen Tourisme een zeer inspirerend voorbeeld: http://www.travelnext.nl/met-vlag-en-wimpel-geslaagd-bloggersproject-fiaf12.html)

  Ik hoop dat je daar iets mee kunt. Zo niet, laat het me weten.. 🙂

  Groetjes, Annelies

 • Leave a Reply