België Europa

Dag mooi Nijmegen, het ligt niet aan jou!

Vaarwel mooi Nijmegen! Ik ken veel van je straatjes, steegjes en de uiterwaarden. En ik ga je mooie en fijne inwoners missen en de fantastische initiatieven die de ondernemers in jouw stad waarmaken. Laat ik de Vierdaagse niet vergeten, het feest van het jaar waarbij je vol loopt met feestgangers van over de hele wereld! Maar ook het met graffiti aan elkaar hangende schoolgebouw neemt afscheid van ons geliefde Roosje, en dat is de druppel. Ik vertrek richting het zuiden, maar echt, het ligt niet aan jou!

Aan mijn tien jaren in jouw stad komen een einde, aan mijn huisje aan jouw Via Gladiola komt een einde, aan mijn lieve vrienden dicht in de buurt hebben komt een einde. De liefde heeft me overgehaald het Hollandsche land te verruilen voor het land waar festivals aan de orde van de dag zijn, speciale biertjes hun thuis kennen en er wekelijks een pot stoofvlees op tafel wordt geserveerd!

En natuurlijk vind ik het moeilijk om je te verlaten, menig tear is al geshed, want wat hou ik van jou en de mensen die jij een thuis geeft! Ik heb een prachtige tijd gehad bij jou te wonen, maar nu is het tijd to move on.

Ik hoop dat ik nog vaak op bezoek mag komen.

♥ Een soon to be Gentenaar (met een pit-stop in Sint-Niklaas)

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Natasja
  januari 17, 2014 at 5:21 pm

  Ooh, verhuizen naar onze zuiderburen, tof! En even wennen denk ik?

  • Reply
   Annelies
   januari 19, 2014 at 5:56 pm

   Hej Natasja, wennen zal het zijn inderdaad! Maar ik ga er van uit dat ik aangenaam verrast zal worden! 😉

  Leave a Reply