België Europa

Naar Antwerpen? Ga ook eens naar Luchtbal

Veel mensen gaan naar Antwerpen voor de stad. Nou begrijp ik dat ook wel. Maar kom je toch vaak in Antwerpen, wil je eens iets nieuws en kan jij ook zo genieten van goede streetart pieces? Dan loont het wellicht de moeite eens de trein te pakken naar station Luchtbal.

Ze hebben hier vorig jaar het DAY ONE street art festival gehouden, waarbij 15 nationale en internationale artiesten de grote gebouwen van de wijk als canvas mochten zien! Het meest fantastische is natuurlijk, dat het niet bij die ene week blijft, maar dat de pieces nog altijd te bewonderen zijn. De route is hier [PDF] te vinden.

Wij hebben dit voorjaar al eens een bezoekje gebracht en de foto’s zijn sindsdien altijd nog in de kast blijven liggen. Tijd om de pareltjes van de meest overweldigende pieces eens aan de buitenwereld te tonen:

 

En geloof het of niet, dit is nog lang niet alles! Ga er naartoe en see for yourself want het is echt een gaaf project waar de meest grote artiesten aan mee hebben gewerkt! Nogmaals, hier [PDF] vind je het plannetje van de route.

Kijk goed rond en geniet van al dat moois!

♥ Annelies

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply