België Europa

Photo friday: Gent

Berlijn wordt vandaag afgesloten, het weekend wordt ingeluid! Op vrijdag deel ik één of meerdere van mijn mooiste, meest memorabele of bijzondere reisfoto’s onder de noemer: Photo Friday. Met deze keer foto’s van Gent.

Mijn bezoek aan België bevatte namelijk ook een paar uurtjes toeven in Gent! Ik ben daar voor het eerst en verbaas me over het aantal kerken dat het stadje kent, kijk met open mond naar alle oude gebouwen en voel de warmte van de stad. Als ik dan ook nog eens beloond wordt met het graffitilaantje dan is mijn gevoel compleet: Dit is volgens mij een fantastische stad en wil ik zeker snel nog eens naartoe.

Gent Graffiti laantje

 

gent kanaal

 

Gent kasteel

♥ Annelies

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Natasja
    maart 13, 2013 at 3:04 pm

    Mooie, herkenbare foto’s! Ik was ruim een jaar geleden voor het eerst in Gent, zo’n leuke stad!

  • Leave a Reply