Azië Thailand

Photo Friday: Nangyuan Island (Koh Tao)

Regelmatig deel ik op vrijdag één van mijn mooiste, meest memorabele of bijzondere reisfoto’s onder de noemer: Photo Friday. Met deze keer Nangyuan Island, een bijzonder eilandengroepje dat met elkaar verbonden is door een strand, bij Koh Tao (Thailand).

Soms heb je van die momenten dat je denkt: Wat een geluk dat ik hier mag staan, dat ik dit mag zien en dat ik hier van mag genieten! Dat meesterlijk gevoel had ik bij het beklimmen van een bergje op één van de drie met elkaar verbonden eilandjes van Nangyuan Island, vlakbij (Longtailboot-afstand) bij Koh Tao. Het moment dat je na een trapwandeling boven de top uit kijkt en dit uitzicht ziet, dat is magisch!!

Je betaald een kleine fee (€ 2,50) om de eilanden te mogen betreden. Mocht je op het eiland willen verblijven in het resort, dan kost je dat zo’n € 40,- in het hoogseizoen voor de meest simpele kamer en is je uitzicht: een berg! Er zijn natuurlijk fantastische kamers met de meest jawdropping uitzichten als je wat meer geld in de pocket hebt! Voor de vakantieganger een erg leuke optie (hoe romantisch wil je het hebben), voor mij leek dit bedrag de pot van de staatsloterij toen ik op locatie was.. (Acco in Thailand is over het algemeen niet zo duur.. 😉 )

♥ Annelies

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Daphne
  mei 31, 2013 at 10:49 am

  Mooi plaatje.. daar zie ik mij wel een cocktailtje weg drinken!

 • Reply
  Marcella
  augustus 5, 2013 at 2:15 pm

  Tof uitzicht, erg bijzonder!

 • Leave a Reply